Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en dikt eller text som jag skrev inte långt efter att en av mina lärare dog...


Sorg o död

Vi visste alla att ledigheten närmade sig. Och de dagarna kom.
Men något som vi inte hade räknat med var att du skulle lämna oss. Du lämnade oss så hastigt. Plötsligt så stod du med på dödsannonserna i lokal tidningen. Det gick så snabbt så att man inte hann förstå. Du hade lämnat oss, restaurangen, arbetet, allt.
Kunskaperna och all lärdom, du har lärt oss så mycket. Du var en riktigt bra lärare. Nu finns du inte kvar, du har lämnat oss för alltid. Må din själ leva vidare bland oss.




Övriga genrer av FlickaKärlek
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-03-26 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlickaKärlek