Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första januari -2006

Tittar ut och ser att det snöar utanför mitt fönster. Jag har några värmeljus som lyse...
Det må vara mörkt utanför men jag vet att jag har en låga inom mig.
En låga av kärlek, hopp och tro. En passionens låga för ett annat hjärta.

Jag ser att du har gjort en ängel i snön. Jag ler mot dig, du vinkar adjö. Jag vinkar tillbaka.

Du säger att jag är din lilla ängel, det är smickrande. Och du är för mig mitt lilla hjärta...
Mitt älskade lilla hjärta.
Jag älskar dig.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .




Övriga genrer av FlickaKärlek
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-05-20 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlickaKärlek