Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Det finns någon jag tänker på om dagen,
drömmer om på natten,
saknar när närheten inte finns kvar längre.




Fri vers av FlickaKärlek
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-05-20 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlickaKärlek