Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So sad

Ta aldrig någon förgiven...
För man vet aldrig när man kan förlora den personen.
Och man får kanske aldrig chansen att tala om vad man känner för denne...




Övriga genrer av FlickaKärlek
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-05-12 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlickaKärlek