Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna

Men drömmarna?


Dom är kvar

men gömda

på hemlig plats


och är ganska många

när jag tänker efter


Boken

har jag till exempel

inte gett upp


men nu ska den driva

med härskaren

och få honom att framstå

som en Clown

medan folket skrattar hjärtligt


Sedan finns drömmen

att Stjäla de rikas bilar

och plåga dem på Autobahn



Och monumentet

över Crazy Horse

vill jag besöka

innan jag dör

men det

som allting annat

ligger I Guds händer


Köra av vägen I Norge

och falla nerför berget

står också på listan

det fick jag aldrig riktigt gjort

när vi var där


Sanningen

väntar också på att hittas

men då måste man

vara fullständigt hänsynlös


Det var som tusan


Nästan allihop

hade jag glömt

att de fanns










Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-07 18:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har varit i Norge många gånger i samband med kristna konferenser. Jag vägrade faktiskt att titta ner då vi körde upp på ett högt berg i Vinstra.
I Etiopien körde vi upp på ett om möjligt ännu högre. Serpentinvägar. Men föraren, Berhane från Tigray, var skicklig.

Just det, Crazy Horse, en representant för Nordamerikas urbefolkning som kuvats och förtryckts och som man nu försöker muta med casinon.
Min amerikanske predikantvän hade rätt: "USA grundades av och styrs av frimurarna" (som EU) och Jesus sade att ett dåligt träd aldrig kan bära god frukt.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP