Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARBIE

 

Vem

är hon

kvinnan

klädd

i märken

 

vackra smycken

stort hus

dyr båt

och bil

renoverad fasad

 

som sålde

sin själ

blev en ägodel

en Barbie

utan kärlek

 

en kuttersmycke

att visa upp

i männens värld

föda maktens

arvingar

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-10 17:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vad står bakom den förebilden och vad förmedlar känslan oss? Bra frågor här!
2014-05-12

  Peter Stjerngrim VIP
Det finns de som säger att människor som är vackra även på utsidan är olycksfall av naturen ...

Tror det ligger en hel del i det ...

Ty den Barbie ditt flöde berör
hamnar många gånger där hon i detta flöde är, för att hon inte fick vara med
bland de övriga mer vanliga tjejerna
då de var för avundsjuka på att hon var snyggare än dem ...

Säger inte att det alltid behöver vara så, men tycker det är värt att beakta den aspekten kring varför
Barbie blir den hon blir och hamnar där hon som i detta flöde är ...
2014-05-11

  M M Mannheim VIP
Ja och vill de se hur de rör sig så se på Glamour på TV.
(Ronn Moss ska ju vara förebild för Barbie Ken)
2014-05-10

  Stjärnöga
Vackert tänkt
och skrivet..

sålde hon
sin själ
för guldet
och stjärnglansen
månne??
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Det skulle vara intressant att veta vad hon tänkte när hon gjorde sitt val.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP