Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är vissa dagar svarta




glödande, flödande, blödande,

så är livet

rispor i huden, varma, heta

smärta, sot, avgrundsdjup

faller, faller,

döden famnar mig

sträcker sina klor

runt min domnade kropp

jag skriker, skriker ut min ångest

ingen återvändo

vill inte leva, vill inte dö

fastnar i vindlande labyrinter

hittar ingen väg ut

kurar ihop mig

låter ödet ha sin gång

kanske jag blir räddad

måste tro, måste låta livet få en chans

imorgon är en ny dag

en dag av tillförsikt och hopp

en dag att våga leva




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2014-05-08 21:54



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Den tröst som finns är väl att man efter en sån pärs kommer ut starkare, har jag hört (OCH upplevt)
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP