Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGSLJUS - haiku

Disig regnhimmel

föder sinnets mörka moln

tills dagen ljusnar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-09 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin!
2014-05-12

  Stjärnöga
vacker..
2014-05-10

  Petter Wingren
Vackert skirt känsligt
2014-05-10

    ej medlem längre
Bra, gillar ;)
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP