Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytningsblå


det är när det blå bryter inom
jag önskar jag var ett vingebarn
eller en Bella mot det röda
inte svävande men på väg
rakt in i mjukheten

men det är jag inte
jag är bara jag
i världen

och det blå bryter

på sitt eget vis




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-09 15:11



Bookmark and Share


  Anita Westin
Vackert!
2014-05-10

  TrollTörnTrappan VIP
Vingebarn låter fint... (jag ska just flyga till spanska trakter).
2014-05-10

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP