Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som mörka skuggor


Fåglarna om aftonen

Fåglarna svävade
över mitt huvud
De mörka fåglarna
Högt uppe
De tysta fåglarna
strax under molnen

Fåglarna i träden
Stilla
Väntande

Vad visste jag om dem
Vad visste de om mig

Men de fanns alltid där
med sin tysta klagosång
Jag visste att allt var mitt fel

En dag skulle jag sakna dem
Fåglarna om aftonen
Som mörka skuggor

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-09 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP