Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta kommer jag tillbaka till mig


Jag har varit borta för länge
Sjuklig och bedrövad

Men jag lovar mig själv
Att återkomma

Jag har vigt mitt vuxna liv
Åt att hjälpa andra

Men nu när jag fått sparken
Känns det angeläget att
Påminna mig själv
Om alla de som jag
Faktiskt hjälpt
Genom min
Numer

Avslutade
Psykologgärning




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-10 02:31



Bookmark and Share


  thyra
Att börja en ny fas kan också bli inspirerande och ge ny kraft. Inget misslyckande alltså utan en ny väg till annat som också kan vara upplyftande :)
2014-05-10

  Bibbi VIP
Säkerligen har Du fått hjälpa många genom Din ödmjuka inställning till medmänniskor.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt