Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om poesin (aforismartad tanke)

Poesin bor någonstans i det luddiga gränslandet mellan orden och livet. Den känns bara igen på känslan.

 

-----------------------------------------
Bilden är från nationalparken Montseny i Katalonien.
Denna text finns även på ryska och engelska på tobi3.se




Fri vers (Fri form) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 445 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-10 03:21



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker bild o text
2014-05-14

  Annika Persson
och på formen
2014-05-14

    Mia-Karin Larsson
Mitt i prick. Bra formulerat Tor-Björn!
2014-05-14

  anits VIP
En mycket bra tanke.
2014-05-13

    bittemi VIP
Bra formulerat!
2014-05-11

  Minkki VIP
bra kompass :)
2014-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Bra tanke...
2014-05-11

  thyra
Sant för mig :) Tack!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)