Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroes








Jag går i stjärnor. I de så långt ut brinnande små prickarna som flämtar som knappnålshuvuden in i mina ögon. Jag förstår att haven där är bevarade från människorna, att det finns en tanke med dessa avstånd, jag förstår varför andra världar slipper oss. Det är som att skriva min älskades namn på en strand när vågor sköljer bort det. När molnen kommer och täcker för.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-10 13:16



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Vackert,skört,tankeväckande..som ett vykort i från universum. Och dig.


2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg