Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad världen behöver





kärlek

kärlek

kärlek

kärlek

kärlek

och mera kärlek

massor av kärlek

oändligt mycket kärlek



ty utan kärlek skrumpnar själen ihop

och hatet får näring och växer

och människan är inte längre människa

låt kärleken få en chans att växa och gro

livet blir så mycket ljuvare att leva

kämpa för kärleken

och du har allt att vinna




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-10 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP