Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetstörst

Jag vill in i skuggan
där jag kan vara fri
i mina tankar.




Fri vers av jesse james
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-10 23:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att vara synlig utan att synas
oerhört knapp, oerhört stor
2019-04-27

  Per "Läsaren" Sörqvist
kan vara svårt att tänka i direkt sol
2015-05-08

  M M Mannheim VIP
Ja ditt längtar många av oss. Fint och kort skrivet om en längtan.
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

jesse james