Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag-en flykting i min älskade natur


Sätt mig i en flyktingförläggning
Jag som är Nordbo

Svenskheten står mig intill spya
Svenskar är och förblir
Förrädare

Nationalstaten Sverige var en gång
En motivation för en ung soldat
Jag älskade mitt hemland

Numer är jag lika hemlös och förtvivlad
Som alla andra flyktingar

Hos oss i Norden är det inte självklart vem som kommer in
Och vem som visas ut




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-11 01:41



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Mycket känsla och mycket sanning. Snyggt:-)
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt