Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (skydd)

 

morgonregn strilar

under balkongparasoll

skular blöt fågel

 

(c)tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-11 08:14



Bookmark and Share


  Epione VIP
Oh vilken fin haiku, bilden är så söt.
2014-05-13

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2014-05-12

  Gunnel Eriksson VIP
"Skula" nytt ord för mig.
SAOL hjälp. Fin haiku.
2014-05-11

  axveronika
Skönt med regn och skönt med din vilsamma poesi
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra