Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN MÖRKER TILL LJUS




Ramlade ner i ett svart hål.


Famlade i mörkret.


Funderade inte på
om jag skulle orka leva vidare
utan om jag ville.


När det var som mörkast
kom ljusets drottning
och tog mig i handen.






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-05-11 08:52



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Vilken tur att det finns ljusets drottning!
2014-05-15

    Birgersdotter VIP
Berörande hoppfullt-livskraft
2014-05-14

  Lena Själsöga Keijser
så är det
2014-05-13

  Lars Hedlin
Känslan stark!
2014-05-12

  Maria T
Vilket vackert ljus
2014-05-11

  Stjärnöga
Så vackert förmedlat..
kärleken om
än så lite
är allt vi
behöver..
2014-05-11

  Linda CH VIP
Även en liten gnista kan tända en stor eld.
2014-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart att läsa din fina dikt om det sköra livet, som trots allt kan fortsätta.
2014-05-11

  walborg
Så fint att läsa
2014-05-11

    ej medlem längre
Dina ord går rakt in i hjärtat. Vackert och mycket berörande.
2014-05-11

  Angel of love
Ja även det minsta ljuset är alltid starkare än mörkret.
2014-05-11

  Palett
Fin beskrivning av ett smärtsamt tillstånd !
2014-05-11

  Ida-Marianne
Vacker beskrivning av hur du upplevde att mörkret vände undan.
Vi poeter har en alldeles egen rätt att beskriva den företeelse som dyker upp i vårt liv och skingrar mörkret...
2014-05-11

  louisegirl
Efter mörker kommer ljus..
Fint förmedlat!
2014-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är mörkast före gryningen...fint skrivet...
2014-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på Jesus. HAN är Ljuset. Jag tror inte på gudinnor och definitivt inte på tillbedjan av Maria, som är spiritism.
2014-05-11

  axveronika
alltid bredvid varandra mörkret och ljuset
2014-05-11

  Ronny Berk
om livs vara och kunna väl formulerat, ja !
2014-05-11

  Heikki Hellman
Jag kan inte förstå vad som har hänt med dig i verkligheten, men vad du har diktat har du gjort på ett rörande sätt!
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP