Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick-tack och en saga


tick-tack 
silverarmar och guldskål
tick-tack
skelettkvinnans ben sjunker genom havet
tick-tack
bord dukas av och jättar spricker
tick-tack
natten lyser
av de dödas ben
tick-tack
vid brunnen sitter någon och nynnar
tick-tack
över himlen berättar sagofingrars sorger

om allt det röda inom

tick-tack




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-11 21:09



Bookmark and Share


  Nanna X
så fint med tickandet som sagoackompanjemang!
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP