Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste bryta förbannelsekedjan för barnens skull hur jävla ont det än gör och det gör vi med förlåtelse och försoning


Anna Sara och jag

Kanske ville du bli lämnad

igen

så att din förbannelsecirkel

kunde slutas


Så när jag startade hojen nere på gatan

och körde bort från alltihop

igen

den natten

visste du

att det var för att du inte var värd

att bli älskad av någon

och du var lättad


det var inte kärlek

när dina gröna ögon glittrade

vi var ju fullständigt

oförmögna till det


vi ville bara dricka oss fulla

knulla

och leka att vi var någon slags familj


Sommardagarna

vid havet

när vi en kort stund kände lycka

var bara fejk

snart nog skulle hela jävla korthuset

rasa


Lycka var för de andra människorna

men inte för oss


Livet

är ju bara att ta sig igenom helvetet

man ställt till med

tills man är klar


och skiten börjar om igen


I ett hörn

satt Sara

och kramade sin rosa elefant

såg på oss

hon måste ju lära sig om livet

och kärleken










Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-12 05:33



Bookmark and Share


  Nasruddin
Ja, de stackars barnen som inte begriper vår galenskap. De blir ibland offer åt våra vuxna dumheter och själviska beslut...
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP