Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Björnens styrka och fågelns frihet finns djupt i min själ


Om natten, när jag flyger jag fri



Bergen jag bestiger om natten ger min själ näring

Skogen omsluter mig när jag sover
när verkligheten sticker in sina vassa knivar

Ur mitt gap ryter jag likt björnen



Breder ut mina vingar och kastar mig ut över stupet
friheten spränger alla gränser

Jag är ett med naturen


nu ska jag bara bli
ett med mig själv...


Helena2014-05-13











Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-13 00:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med de andra...starkt skrivet...
2014-05-14

  anits VIP
Så fint och starkt skriver du här.
2014-05-13

  Angel of love
Stark och vacker text.
2014-05-13

  stig wikman
FIN TEXT HELENA.

ETT MED NATUREN ( vackert )

KRAMÅAPPLÅD.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW