Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakne mannen



finns något härligare

finns något kärligare

än att se sin älskade

spritt språngande naken

utan en tråd på kroppen

inte ens på snoppen




hur han lockar

hur han pockar

bjuder in till kärleksstund

att kyssas mun mot mun

smekande, lekande händer

över hela min kropp



blir glödande het

av älskogs ljuvlighet

han tar mig till höjder

till erotikens fröjder



ja, han kan älska som en gud

och jag är hans brud

vi två i sjunde himlen

den nakne mannen

den nakna kvinnan

kärlekens vackra varelser




Bunden vers av Öknens Ros VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-13 14:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart skaldat i nakna ord
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP