Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke kring ord och dess vikt.


Om natten

Om natten kommer orden fram
som om de legat i skuggan hela dagen
rädda att solen ska visa vad de egentligen är

om natten kommer orden fram

orden formar allt

först ord

sedan åtrå

om natten kommer åtrån fram

först åtrån

sedan ord

Om natten kommer orden fram
om det lilla i det stora
om det stora i det lilla

Du åtrår orden

jag åtrår dig

och likt skuggvarelser kryper orden tillbaka till det mörka




Fri vers (Fri form) av Jörgen Smedengren
Läst 422 gånger
Publicerad 2014-05-13 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Smedengren
Jörgen Smedengren