Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen ligger svart under snön

Vintern är här och snön ligger vit över älven
Världen klär i vitt, så oskuldsfullt att jag skälver
Jag skälver av lycka när snön faller ner
Och jag ler när jag tänker att ingen ser
Att isen ligger svart under snön




Fri vers av Jörgen Smedengren
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-03-21 22:37



Bookmark and Share


  Aara
den är väldigt enkel och fin
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Smedengren
Jörgen Smedengren