Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

Ibland andas jag tyngre än annars
Än andra
Andra kan säkert höra min röst
Tröst… bröst…. Höst
Jag känner din tröst
Tröttsamt ensamt i min värld

Ibland andas jag tyngre än annars
Än andra
Andra kan säker känna mitt mod
God flod stod

Ord ord mord
Jag mördar mina ord




Fri vers av Jörgen Smedengren
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-07-24 19:20



Bookmark and Share


  Blumma.
Fint...

Härligt funderande. På något vis. Hmm.. Tycker om den iaf :)

Kram
2007-10-22

  Håkan Eklund
bra diktat. jag skulle dock stycka upp den i flera. jag tycker dikten spretar lite åt för många håll.
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Smedengren
Jörgen Smedengren