Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala till mig tystnad

Tala till mig tystnad
Tala mig genom en sömnlös natt

Tala till mig tystnad
Tala, ta bort allt svart

Nu sitter jag här igen

Så många tomma sidor

Så lite tid




Fri vers av Jörgen Smedengren
Läst 530 gånger
Publicerad 2004-12-01 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Smedengren
Jörgen Smedengren