Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig.

Jag ville mer
Jag ville så otroligt mycket mer
förlåt för min apati, förlåt för min eskapism
När jag inte längre klarar av att vara nykter
När tystnaden skriker glåpord
Idiot, alkoholist, jävla lowlife
Jag ville så otroligt mycket mindre

Jag ville inte längre
förlåt för sena nätter på akuten, förlåt för livlösheten
När jag inte längre får lämnas utan uppsyn
När tystnaden viskar hat
Otillräcklig, patetisk, jävla fan
Jag ville så otroligt gärna dö

Jag ville bara sova
förlåt för tomheten, förlåt för allt
När jag inte längre andas eller vaknar
När tystnaden suckar lätt
"Välkommen hem igen"
Jag ville så gärna tro på det

Men sen slår du ett sista slag.
Vart är jag?




Fri vers av Imperial
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-14 08:45



Bookmark and Share


  Foxen
Känner din smärta. Bra formulerat.
2014-09-24

  Coldasice VIP
Vemodigt, sorgligt men beskrivande och bra på detta hemska sätt som beroende för med sig
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial