Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

I din egna ensamhet, i tysta rum
känslan kommer inte längre fram
Minnen tonar omärkligt bort
suddas ut av ett överväldigande brus
hjärtat fastnar i stiltje, viljan sätts i brand

Ut över det mörka hav, slukad likt Atlantis
Det är som historia, tiden sjönk med till djupet
kvar blev människan, känslans förbannade skal
Ihålig, utmattad, livsflykt.




Fri vers av Imperial
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-16 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial