Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumt

Stirrar stumt när fasaden blir bräckligare för varje dag som springer förbi
Jag stirrar bara stumt
Känn bara för i helvete, det kan inte vara så bortglömt
Stumt
I orkanens öga finner jag mig, varje tanke som stormvindar vina
Men allt känns ändå som att det står stilla
Stumt.




Fri vers av Imperial
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial