Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karma


Mitt tidigare liv



Jag måtte varit ett riktigt as i mitt förra liv
Med tanke på hur uselt mitt nuvarande liv
Gestaltar sig

Som en jävla tävling i misslyckanden
Nedvärderanden

Krälar jag fram till nästa dörr
En ny död
En ny öppning

En ny möjlighet
Vilken jag
Redan
Har

NU




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt