Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄR PLIKT

Dagen

vandrar

mot kväll

 

plikter

fullgjorda

som alltid

 

den käraste

sparad

till dig

 

när kvällen

vandrar

mot natt




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-15 18:20



Bookmark and Share


  Stjärnöga
kär lek
vackert..
2014-05-19

  Lars Hedlin
Längtans fint ,)
2014-05-16

  Petter Wingren
Fin kvällsgåva till älskad vän.
2014-05-16

  M M Mannheim VIP
Så, så vackert!
2014-05-15

    ej medlem längre
Underbart fin denna..
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP