Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Queenia


Conchitifiering - för er som vågar vara mänskliga.

Män sina skägg,
dem river, i
protest mot
Conchita Wurst.

När skall vi resa
oss upp ur
skammen
förnedringen
och fördomars
mörka dy?


Var man,
Var kvinna
stå upp för allas
lika värde.


Conchitifieringen -
för män som vågar
respektera alla!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av queenia
Läst 477 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-15 23:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes mycket bra och stark gillas verkligen ;) kram
2014-05-16

  anits VIP
Bra skrivet, något som
angår oss alla.
2014-05-16

  Maria Sundelin VIP
Stark
2014-05-16

  Connie
Ett ämne som angår oss alla! Riv tigandets mur!
2014-05-15

  Nitwitoddment
Och för oss kvinnor som håller med! Viktiga ord!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia