Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.Tårar

Om det nu vore så

att tanken mig 

låter vara ... 

 

.... att lugnet mig 

åter spara. 

 

Då kan jag med 

mod skala masken

av mitt lekamen ...

 

... i fullhet återlösa

med mitt livs tentamen.

 

Att aldrig mera 

strida en kamp 

i  orättfärd... . 

 

... för tårars ständiga 

hädanfärd! 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 526 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-28 23:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Myckle tstarkt och bra min vän!
2018-11-08

  SatansSon VIP
bra anna!
2017-10-12

  aol
Blev starkt berörd av dikten,
2017-10-10

  Maria Sundelin VIP
Tankeväckande
Kramar
2017-03-01

  ULJO
Berörs starkt av dessa ord
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia