Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellös med skylt


huset är tomt
det blir så ibland
på dörren en liten skylt
återkommer vid begripligare tillfälle

på bryggan 

en rest
som doftar till vinden
och likt Filifjonkan tvättar mattor
i stormväder och osynlighet

i gräset
små spår

av något






Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-16 07:26



Bookmark and Share


  Nanna X
jag ska genast skaffa en sådan skylt ; ) !
2014-05-16

  Monika A Mirsch VIP
doftande dikt - härlig!
2014-05-16

    ej medlem längre
Skön försommardikt

2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP