Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN TÅR FRÅN HIMLEN

I min

kupade hand

föll en tår

från himlen

 

glänsande

i regnbågens

färger

skör som livet

 

varsamt

knöt jag

handen om

tåren från dig

 

för drömmar

vi haft

du och jag

Lilla bror

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-16 17:46



Bookmark and Share


  Stjärnöga
älskar den..
2014-05-19

  Alicia Stenfors
Underbar metafor!
2014-05-18

  Lars Hedlin
Vemods vackert
2014-05-17

    ej medlem längre
Vackert och sorgligt..
2014-05-17

  Petter Wingren
En tår, en sorg, en hand
2014-05-16

  stig wikman
VACKERT
OCH
BERÖRANDE.

kram till dej
ELISABETH.
2014-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin text dom berör.
2014-05-16

  Margareta Wersäll
Här finns det en djup sorg kombinerad med en länk till andra sidan.
Tragiskt om det är självupplevt.
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP