Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte borta.

Jag är inte borta.
Du kan bara inte se eller höra mig.
Jag finns alltid nära dig.

Tänk på mig.
Så tänker jag på dig.
Tänk på alla minnen.
Så finns jag hos dig.
Prata med mig.
Så pratar jag med dig.
Skratta.
Så skrattar jag med dig.
Gråt.
Så gråter jag med dig.
Skrik ut din smärta.
Så skriker jag med dig.

Gå till min grav.
Så går jag bredvid dig.
Håller din hand.

Min älskade.
Min styrka.
Min glädje.
Mitt hopp.
Jag lämnar dig aldrig.




Fri vers (Fri form) av Helena Eriksson
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-16 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Eriksson
Helena Eriksson