Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13 april.

Du lever i mig. I min mage. Växer. Sparkar. Rullar runt. Sover.
Du har ett litet hjärta. En hjärna. Jag undrar vad du tänker.
Jag såg dig. Din lilla kropp. Dina små fötter. Och dina händer. Alla dina organ.
Det var underbart att se.
Du är en del av mig. Av oss. Jag och din pappa älskar dig redan så mycket. Våran älskade pojke.
Vi kommer göra allt för dig.




Fri vers (Fri form) av Helena Eriksson
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-19 00:16



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kärleksfullt och fint! Gratulerar!
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Helena Eriksson
Helena Eriksson