Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna en annan människa.

Att sakna en annan människa
Det kan göra ont
Det kan även vara en härlig känsla
För det betyder att du älskar personen




Fri vers (Fri form) av Helena Eriksson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-03 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Eriksson
Helena Eriksson