Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek för dig.

Ett hav av oändlighet

Lugnt

Fridfullt

Vattnet kluckar in

Mot klipporna

Stenarna

Stranden

En himmel

Så becksvart

Mörkt

Lysande stjärnor

Glimmar

Blänker

Min kärlek för dig

Oändlig

Evig




Fri vers (Fri form) av Helena Eriksson
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-11 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När kärleken är som allra bäst är den oändlig i tid, oändlig i kraft. Den finns överallt.
2019-02-02

  Kulkub
Vackert!
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Helena Eriksson
Helena Eriksson