Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfränder.

Jag förstår dig
Som jag aldrig har förstått en annan människa förut
Du förstår mig
Vi tänker likadant
Du läser av mig
Allt med dig känns så naturligt
Som att vi har känt varandra i en evighet




Fri vers (Fri form) av Helena Eriksson
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-09 00:25



Bookmark and Share


  Kulkub
Så man vill känna.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Helena Eriksson
Helena Eriksson