Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudvatten




älskade


din hud
är


levande vatten




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-16 19:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Stor innebörd i dina ord. Otroligt fint formulerat!
2014-05-20

  Anya VIP
Kärnfullt och livsgivande.....både "du" i texten och vattnet.
2014-05-17

  Lars Hedlin
Livets essens lever i varje cell!
2014-05-17

  Katinka VIP
Allt liv finns i vatten. Kärlek är liv. Fint!
2014-05-17

    Om
mm..gillar också dina korta texter som på ett förunderligt sätt berättar så mycket. Läser den flera gånger och upplever hur den expanderar i sin ljuvlighet...
2014-05-17

    ej medlem längre
Rörelsen
hos den älskade
är fast och stilla
2014-05-17

  aol
så vackert skaldat vännen,
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser