Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden finns ständig i mitt sinne, hjälp mig låta den stanna där!


En bön.

Av jord är jag kommen
jord skall jag åter vara
men låt mig få leva först!

Uppleva äkta kärlek
känna mig värdefull
spela någon roll
i annans liv

Se barnen bli vuxna
syskon gamla och grå
låt mig få stanna tills då!

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-17 07:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin bön som passar de flesta av oss.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP