Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brUstit

 

 

vad vet jag om hur gräset hurrar

inför gryende levnadstid

jag vet bara att när våren har gjort sitt

tar blommande sommar vid

 

inte kan väl jag alls förstå

hur det rister i Björkens knopp

jag har bara känt hur liv har glidit

ut ur min egen kropp

 

Men när kvällshimmel skymmer

och månen ger av sitt närande sken

vet jag säkert att livets skimrande födelse

är en gudagåva, nyförlöst och ren

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 20:46



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Åh! Fantastiskt!! En dikt jag blir lycklig av :) tack!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP