Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dropphud




älskade


droppen av dig
lade du
i min mottaglighet



dina ögon
baddar


min panna
fri




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-17 22:58



Bookmark and Share


  aol
Skulle vilja höra dej läsa nån dikt du kan ju spela in.
2014-05-18

  aol
Ljuvligt ömt
2014-05-18

  M M Mannheim VIP
Säger allt iblandat i så få ord.
2014-05-17

  Yrre VIP
Ljuvlighet.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser