Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdering!

Den krökta ryggen.
Vad är den värd?




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-18 00:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett brännmärke
inom mig känns som
2019-04-27

  Per "Läsaren" Sörqvist
starkare nu än när jag läste den som först,

bokmärke
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

jesse james