Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy Horse och vi andra

Nej

ni kan inte tysta

mitt hjärta

det kommer alltid

att tala


högt och tydligt


skär ut det

och släng det på gatan

I hopp om

att det ska dö


stäng in det I en cell

och vakta dörren


det bara skrattar

åt era fåfänga försök


ni kan slå kroppen blå

och min tunga ljuger

säger det

ni vill höra


men mitt hjärta

talar alltid sanning


och går vart det vill


korsar vilka gränser

det vill


talar samma språk

I alla länder


dess strävan

är att bryta kedjan

och bli fri



och ingenting ni gör

eller säger

kan hindra det


En morgon

när ni går ut ur era hus

kommer ni få se

det sväva fritt


högt över de murar

och taggtråd

ni byggt


Tillsammans

med tusentals andra

skriver det

mot en klarblå himmel

ett tydligt budskap:


Vad var det vi sa!
























Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2014-05-18 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP