Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel men med hjärta


Blod är torrt och varmt. Ensamhet en reva i jorden. 

Och elefanthjärtan?

De är för de sköra och de långsamt levande.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-18 07:13



Bookmark and Share


  menspoeten
Så himla bra!
2014-05-26

  Lehva VIP
Jag älskar "...för de långsamt levande"
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP