Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.


Söndag 18 maj 2014

 

 

den norska flaggan

 

tog jag ner i går kväll

rullade ihop den

ställde den i ett hörn

i mitt lilla rum

 

den ska inte upp på vinden igen

kommer säkert att

sätta upp den flera gånger

det var spännande

och roligt att se

alla som stannade till

tittade på min flagga

innan dom gick vidare

 

solen skiner så fint

och värmande

även i dag

jag hade tänkt

dricka mitt morgonkaffe

på altanen

 

det gick inte så bra

doften från den

nyutslagna häggen

var så stark

mina ögon rann

det blev så svårt att andas

även när jag tog

extra astma medicin

 

det är ändå skönt att få se solen

ana värmen därute

njuta av att

regnet håller sig borta

ännu en dag

 

 

anits 18 maj 2014

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-18 10:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med fina dagar...
2014-05-22

  Bibbi VIP
Tack för Din fina berättelse!
2014-05-20

  Lars Hedlin
;) Bra det! kram
2014-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle vilja sätta upp Biafras flagga. Det vore coolt.
Jag stöder ett självständigt Biafra.
2014-05-18

    ej medlem längre
Här börjar nu solen värma, jag älskar också Norge!
2014-05-18

    ej medlem längre

2014-05-18

  Michaela Dutius
Våren är alltid våren - även genom glas.
Men visst vore det bra om den vore lite snällare mot allergiger!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP