Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig...


Stillhet



Mina känslor och saknaden av Ditt väsen,
ett sökande efter utryck i Din klara blick,
med renhet som inte döljs av åren, Din hud,
Dina gester, förenande i talet och ordvalet.

Ser Du längtan, ser Du sorgen över bristen
att ej uttrycka, inte få säga, vad jag känner.
Du måste förstå att jag mäter vart steg Du tar,
milt bedjande, söker Din blick för ett närmande,
om så vore ändå bara platoniskt.
Saknar Dig så…

Italien, men nu åter i Borgholm för en tid 2008.

Amica mio, e tu amore, per me cosi...
Johanne




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 334 gånger
Publicerad 2014-05-18 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje