Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödslängtan...


Himlens alla stjärnor.



Bortom rymdens yttersta rand finns miljarder
av stjärnor – det sägs att bakom var stjärna
samsas en miljon själar.

Vilken får jag välja – min dödslängtan är stor!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 226 gånger
Publicerad 2014-05-18 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje